Costa Rica combineren met Panama

Costa Rica is geweldig om te combineren met Panama en / of Nicaragua. Als je je vakantie wil aanvullen met een nog meer ongerepte tropische bestemming, ga dan ook naar Panama! Panama heeft een goede infrastructuur, is veilig voor reizigers en er is nog veel ongerepte natuur te vinden.
map of panama

Met een oppervlakte van 75.420 km², is Panama het 4e grootste land in Centraal-Amerika. Met een bevolking van slechts 3,5 miljoen inwoners is het niet dicht bevolkt. Panama heeft aan beide kanten oceanen (De Atlantische en de Grote oceaan) en grenst aan Costa Rica in het noorden en aan Colombia in het zuiden. Je kunt dus de zonsopgang aan de Caribische kust zien, rijdt vervolgens in een paar uur naar de Pacifische kust om van de zonsondergang te genieten! Het land is goed beschut tegen orkanen, biedt ongerepte stranden, koraalriffen om te duiken en afgelegen eilanden, zoals de prachtige archipel van San Blas.

Als je geïnteresseerd bent in een combi-rondreis van Costa Rica met Panama en je wil een goede route-suggestie, neem dan contact op met LAS | Panama-vakanties. Met name als je meer dan twee weken weg wilt, raden wij je aan de Costa-Rica-reis te combineren met Panama!

Bewerkingen ongedaan maken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s